כותרות - יתד נאמן: ראש הממשלה יוצא היום לארה"ב, אפשרות: נתניהו יפגש עם הנשיא אובמה ביום שלישי עד כה נקבעו לנתניהו פגישות עם מזכירת המדינה קלינטון ועם שר ההגנה גייטס • דיווח: נתניהו העביר מסר לאובמה כי הוא מוכן לדון עם הפלשתינים גם בנושאי הליבה המרכזיים - פליטים וירושלים • הקוורטט לממשלת ישראל: "להקפיא את כל הפעילות בהתנחלויות, כולל הגידול הטבעי, ולעצור את הבינוי במזרח ירושלים".
הסלמה בדרום: חיל האוויר תקף שוב ברצועת עזה בתגובה לירי הקסאם אתמול נורו 4 רקטות לישראל. בחסדי שמים איש לא נפגע.
בירושלים התחדשו העימותים בין כוחות הביטחון לפלשתינים. מקורות חוץ: צעיר בן 16 נהרג מאש חיה סמוך לשכם • בלעין ונעלין: מאות פעילי שמאל הפגינו למרות צו האלוף • חייל נפצע באורח קל מאבנים צפונית לחשמונאים • מכונית ואוטובוס הוצתו במזרח ירושלים.
משרד התקשורת אוסר על בזק לגבות עמלה עבור תשלום בבנק הדואר.
מאורסים - יתד נאמן: חיים דב צור, ישיבת תושיה תפרח, מבני ברק, עם רבקה וינגרטן, סמינר הרב וולף, מבני ברק.
כותרות - המבשר: דיווח: הנשיא אובאמה ורה"מ נתניהו ייפגשו ביום שלישי בוושינגטון. השגריר מייקל אורן: לא רוצים שאמריקה תציג תוכנית שלום משלה. ערבים כמעט ביצעו לינץ' ביהודים שחלפו עם רכבם במזרח ירושלים. מלחמה בגבול הרצועה: 8 רקטות נורו בסוף השבוע מעזה. עשרות קברים חוללו בבית העלמין היהודי בלוד. מזכ"ל האו"ם בירושלים: יש להפסיק את ירי הרקטות על ישראל. אחרי עוד 40 דקות בטלפון: נתניהו התחייב בכתב. היום יומא דהילולא של הרה"ק רבי אהרון ראטה בעל 'שומר אמונים' זי"ע. הפלסטינים: נתניהו יבנה בסתר, חייבים פיקוח.
מאורשים - המבשר: יוסף אגסי, ישיבת בית אברהם - סלונים, מבני ברק, עם חני לוריא, סמינר הישן, מירושלים. דוד יונה הלוי לוסטיגמן, ישיבת בעלזא-אשדוד, ממנצ'סטר, עם געלא ברגר, סמינר בית מלכה, ממאנסי-ארה"ב.
לרכישת מדיה (תמונות, וידאו ועוד) או להזמנת צלמים חייגו (24 שעות) 050-818-2424
למעלה
|