ככל שהשעות חולפות מתמעטים הסיכויים למצוא ניצולים מספינת "סלסא 2" שטבעה מול חופי לבנון, כ-80 ק"מ מחופי חיפה. ספינת הסחר "סלסא 2" (sallsa 2) נשאה את דגל טוגו בעת ששידרה את אותות המצוקה לישראל, בעלות הספינה הינה בבעלות ישראלית והיא הייתה בדרכה לנמל חיפה בישראל.
אותות המצוקה שהתקבלו מהספינה בישראל בליל שבת סמוך לשעה 2 הקפיצו את חיל הים וחיל האוויר לאזור איתות המצוקה - כ-80 ק"מ מחופי ישראל, לכוחות צה"ל הצטרפו גם ספינות של נאט"ו שהחלו מייד בחיפושים אחר ניצולים, החיפושים הופסקו והתחדשו עם אור הבוקר.
בספינה היו 12 אנשי צוות בעת הטביעה, עד כה חולצו 6 ניצולים ששרדו את מזג האוויר הסוער שבימים האחרונים, ניצול אחד חולץ על ידי ספינות של נאט"ו וחמישה נוספים חולצו על ידי כוחות חיל האויר והים. הניצולים פונו לבית החולים רמב"ם וכבר היום הם שוחררו מבית החולים ומחר הם צפויים לחזור לביתם.
לרכישת מדיה (תמונות, וידאו ועוד) או להזמנת צלמים חייגו (24 שעות) 050-818-2424
למעלה
|